True
SVETOVNA INOVACIJA -100% naravni nadomestek vsem vlažilnim robčkom. Ker mi je mar.
Nežna in prijetna nega občutljive otroške kože
Nega otroške kože

Koža je naš največji organ, koža dojenčkov in majhnih otrok pa se v zgodnjih fazah še razvija in je zato veliko bolj občutljiva. Ali ste vedeli, da je dojenčkova koža kar 7x tanjša in vsebuje več vode kot koža odraslih ljudi?

Koža nas ščiti pred vplivi okolja, kar je njena osnovna funkcija. Tanjša dojenčkova koža pa je bolj prepustna in bolj dovzetna za bakterijske okužbe ali vnetja. Zelo pomembno je, katere kozmetične izdelke uporabljamo pri negi naših najmlajših. Dojenčkova koža se namreč iz tedna v teden razvija in počasi dozori v kožo odrasle osebe.

Pri negi otroške kože uporabljajte kakovostne in preverjene izdelke, s čim manj vsebnosti barvil, konzervansov in dišav. Ravno dišave so med najbolj problematičnimi, saj lahko povzročajo ekceme, alergijo ali druge neželene reakcije na koži. Otroško kožo je potrebno čistitit z blagimi izdelki, ki imajo nevtralno pH vrednost. Posebno pozornost pri negi otroške kože je potrebno nameniti negi otroške ritke in koži pod plenicami. Posebni pogoji so ustvarjeni pod plenicami, kjer se zadržujeta blato in urin. Vlažno okolje lahko draži kožo, hkrati se lahko pojavi vnetje, saj je pH kože na tem mestu povišan in koža postane močno razdražena. Vneta ali rdeča koža je tudi bolj dovzetna za okužbe z mikroorganizmi. 

Z pogosto menjavo plenice in z ustrezno nego lahko preprečimo vnetja pod plenicami. Če je le mogoče, pustite pri previjanju otroško ritko nekaj minut na zraku. Pri previjanju temeljito očistite in osušite področje. Ustrezna nega primerna za čiščenje otroške ritke sta mlačna voda ali Intim.me Baby ge , kateri ne vsebuje mikroplastike, ki kožo še dodatno draži. Večina vlažnih robčkov namreč vsebuje mikroplastiko, kar povzroča rdečico na otroški ritki in draženje občutljive kože.

Ustrezna nega primerna za čiščenje otroške ritke sta mlačna voda ali Intim.me Baby gel, kateri ne vsebuje mikroplastike, ki kožo še dodatno draži. Večina vlažnih robčkov namreč vsebuje mikroplastiko, kar povzroča rdečico na otroški ritki in draženje občutljive kože.

Z Intim.me Baby gelom zagotovite blago čiščenje brez draženja kože. Strokovnjaki so razvili nežen izdelek, primeren za najbolj občutljivo otroško kožo. Intim.me Baby gel z vodo, minerali in silicijevim gelom skrbno očisti dojenčkovo kožo in ji pomaga pri obnavljanju, dodan ognjič deluje protivnetno ter odpravlja razdraženost in pordelo kožo. Prilagojen pH poskrbi, da se izdelek povsem prilagaja koži, medtem ko arganovo olje skrbno očisti in neguje kožo vašega malčka.

Izdelek je dermatološko in hipoalergeno testiran. Pri delovanju pusti prijeten občutek svežine in udobja na koži ter sluznici. Ne vsebuje barvil in ne vsebuje mikroplastike, katera prodira v kožo in kožo draži. Intim.me Baby je popolnoma varen izdelek primeren za katero koli področje otroške kože, tudi za intimne predele.

Prijava za komentiranje
Vaginalna vnetja in naša čutenja
Vaginalna vnetja 2. del

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.