True
SVETOVNA INOVACIJA -100% naravni nadomestek vsem vlažilnim robčkom. Ker mi je mar.
Vaginalna vnetja in naša čutenja
Vaginalna vnetja 2. del

 Vaginalna vnetja so v današnjih časih izjemno pogosta med ženskami. V prejšnjem nasvetu smo že omenili, da se kar 80% žensk v rodni dobi vsaj enkrat sooči z vnetjem nožnice. Vnetje se pojavi iznenada, lahko zaradi padca imunskega sistema, zaradi virusov, tudi zaradi hormonskega neravnovesja. Vnetje nožnice se pojavi kar na enkrat, ko je mikroflora nožnice porušena. Ali ste vedeli, da so lahko vaginalna vnetja tudi posledica nezdravega, sodobnega življenja in hitrega tempa.

Toda kot pri vseh boleznih je vedno potrebno pogledati tudi malo globlje vase. Zakisanost telesa je le eden izmed vzrokov za nastanek vaginalnih težav.

Ste vedele, da se lahko vaginalne težave pojavijo tudi v trenutkih, ko niste povezane same s sabo?

Ste vedele, da se lahko vaginalne težave pojavijo tudi v trenutkih, ko niste povezane same s sabo? Da so povzročitelji vnetij tudi jeza, strah, žalost, sovraštvo, pohlep… vse to so čustva, ki vibrirajo na zelo nizkih vibracijah. In nižja kot je vaša vibracija, bolj ste dovzetne ne samo za vnetja, temveč tudi za viruse in druga obolenja. Tudi depresivno in otožno stanje pomagata pri razmnoževanju glivic v našem telesu.

Pomembno je, da se slišite da se zavedate, da smo ciklična bitja. Naš menstrualni cikel je zelo podoben luninemu ciklu – nekaj časa je v porastu in nekaj časa je v padanju. Takšno je tudi naše razpoloženje čez mesec, naši občutki in seveda tudi naše zmogljivosti. Pomembno je, da ne zanemarimo našega notranjega klica, našega notranjega glasu, ki nas želi samo usmerjati, da dosežemo najboljšo verzijo sebe.

Če s časoma nehamo kopičiti nase vso neprimerno energijsko navlako, bo že to veliko pripomoglo k našemu zdravju. Tudi glivična vnetja se bodo vedno manj pojavljala, dokler jih enostavno ne bo več. 

Da dosežemo svojo najboljšo verzijo sebe pa moramo poskrbeti za vsa naše podporne stebre –  zdrava prehrana, gibanje, primerna nega našega telesa, tudi intimnih predelov in pa za zdravega duha v nas samih. 

Z Intim.me gelom se ženske lahko razvajamo in poskrbimo za nego naše joni (nožnice). Uravnavajo pH sluznice, kar pomeni da zagotavlja okolje, kjer se vaginalno vnetje ne more razviti. Za uporabo sta primerna tako Intim.me čajevec, kot Intim.me active, brez dodanih dišav. Intim.me gel je lahko vaš spremljevalec pri vsakokratnem opravilu na toaletni školjki, primeren je tudi za uporabo med vaginalnim vnetjem, saj bo ves čas uravnaval vaš naravni pH. Intim.me čajevec prijetno diši in pomirja, vašo kožo pa navlaži. Intim.me active brez dodanih dišav pa vam nudi takojšnjo nego in občutek svežine.


Prijava za komentiranje
Spet imam vneto nožnico
Vaginalna vnetja 1. del

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.